Jágr bude v Kotli

18. května 2005, 4:29

Tomáš Pokorný

Vskutku unikátní příležitost promluvit s největší hvězdou českého hokeje budou mít v pátek večer diváci diskusního pořadu Kotel. Jeho exkluzivním hostem totiž bude útočník Jaromír Jágr, čerstvý držitel zlaté medaile z mistrovství světa ve Vídni. Uvedla to tisková mluvčí TV Nova Veronika Šmítková.

„Úspěch našich hokejistů ve Vídni se stal doslova národní záležitostí. Proto jsme Jaromíra Jágra do Kotle pozvali. Vždy se v něm hovoří o tom, co lidi zajímá, co je pálí nebo v opačném případě – jako tentokrát – těší,“ uvedla Veronika Šmítková v tiskovém prohlášení na internetových stránkách televize Nova.

Jaromír Jágr nebude v Kotli poprvé. Objevil se v něm už na podzim minulého roku, kdy v rámci podpory ODS doprovázel středočeského hejtmana Petra Bendla. Tehdy se však Jágr uvelebil mezi diváky, zatímco nyní bude hlavním protagonistou pořadu.

Moderátorka Michaela Jílková si do Kotle, který Nova uvádí už od roku 1998, zve většinou politiky, kteří musí čelit nepříjemným otázkám jejím i diváků. „Kotel je jediný pořad u nás, kde občasné mohou přímo hovořit s těmi nejvyššími. A je mi ctí, že tentokrát si promluvíme s národním hrdinou Jaromírem Jágrem,“ uvedla Jílková.

Zatímco většinou provází přímý přenos pořadu napjatá atmosféra a občané často hosty Kotle kritizují, dá se předpokládat, že nyní proběhne vysílání v odlehčeném duchu. „Neočekávám, že by byl Jágr za zisk zlaté medaile kritizován,“ podotýká Jílková.

Podle televize Nova bude Jágrova návštěva Kotle jeho jediným živým vystoupení v českých médiích, při němž se excelentní útočník setká přímo se svými fanoušky. „Je to svátek a dárek pro všechny diváky,“ dodává Jílková.

O hrdiny šampionátu ve Vídni je po jejich návratu z turnaje ve sdělovacích prostředcích velký zájem. Ve středu večer vysílá Česká televize besedu s účastníky mistrovství světa, v pátek od 18 hodin bude hostem pořadu Press klub na Frekvenci 1 obránce Jiří Šlégr.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz