Hradec smetl Pardubice 8:2! Kometa, Sparta i Liberec padly, vede Třinec

Foto: mountfieldhk.cz

18. září 2016, 18:15

Adam Bagar

Kolotoč elitní tuzemské soutěže se naplno roztáčí, na programu bylo už páté kolo. V něm stále nepoznaly hořkost porážky Třinec a Chomutov. Oceláři na svém ledě zničili Karlovy Vary jasně 7:0 a Piráti udolali úřadujícího mistra 3:2 po nájezdech. Zato poprvé zaváhala Kometa, nad její síly byly Vítkovice se skvělým Patrikem Bartošákem v brance. V taháku kola si Hradec Králové zastřílel proti Pardubicím, v bitvě o východní Čechy slavil vysokou výhru 8:2.

Třinec šlape, smetl Energii. Hrubec má první nulu

Pět zápasů, pět vítězství! Taková je aktuální bilance třineckých hráčů, kteří si po Pardubicích, Plzni, Litvínovu a Spartě poradili také s Karlovými Vary. Oceláři měli parádní nástup a už po první třetině si vytvořili náskok tří branek. Energie byla překvapivě střelecky aktivnější, jenže na výborně chytajícího Šimona Hrubce recept nenašla. Brankářská jednička Třince brala první nulu v sezoně a upevnila si čelo gólmanských statistik. Domácí brankostroj se nakonec zasekl až na čísle sedm, třemi body se blýskl Rostislav Marosz.

Vladimír Kýhos (trenér Třince): "Výsledek je jednoznačný, z trenérského pohledu ale moc spokojený nejsem. Byl to z naší strany bezstarostný hokej. Kdybychom v bráně neměli Šimona Hrubce, tak kdo ví, jak by utkání dopadlo. Z mé strany ta spokojenost je poloviční. Nelíbilo se mi bránění a naše hra dozadu. Dopředu do bylo dobré, ale dozadu moc ne. Mužstvo může poděkovat Šimonovi, že výsledek je takový, jaký je."

Jan Tlačil (trenér Karlových Varů): "Do zápasu jsme vstoupili s přílišným respektem k soupeři, podle toho se utkání také odvíjelo. Máme velmi mladý tým a platíme tuhle daň. Když dostaneme první gól, tak kluci pod tlakem nedokáží proměňovat šance. A dělají ještě k tomu hrubé chyby."

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC ENERGIE KARLOVY VARY 7:0 (3:0, 1:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 4. Kane (Nosek), 7. Linhart (Martin Růžička, Roth), 19. Dravecký (Rákos), 30. Dravecký (Kane), 48. Marosz (Cienciala), 51. Polanský (Galvas, Marosz), 53. Cienciala (Linhart, Marosz).
Rozhodčí: Mrkva, Hradil – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 4:4.
Bez využití.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 33:34.
Diváci: 4563.
Nejlepší hráči: Šimon Hrubec – David Gríger.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, Galvas, Nosek, L. Doudera – Martin Růžička, Kane, Petružálek – Adamský, Polanský, Irgl – Rákos, Kreps, Dravecký – Cienciala, Marosz, Hrňa. Trenéři: Kýhos, Mucha a Kopřiva.
HC Energie Karlovy Vary: Honzík (od 19. Závorka) – Sičák, Baránek, Harant, Dujsík, Tomáš Dvořák, Benák – T. Rachůnek, Matuš, Kindl – T. Rohan, Skuhravý, V. Tomeček – Harkabus, Gríger, Flek – Kohout. Trenéři: Tlačil a Antonik.

Jízda Chomutova nekončí, mistra sestřelil Růžička

Liberec vstoupil do bitvy v Chomutově aktivně, v první části soupeře přestřílel 16:8, hrál dvě přesilové hry pět na tři a měl k dispozici trestné střílení, přesto prohrával po brance Vladimíra Růžičky mladšího, který nakonec dramatickou bitvu rozsekl v samostatných nájezdech. Piráti slavili už pátý triumf v sezoně, stejně jako Třinec ještě překvapivě nepoznali hořkost porážky. Bílí Tygři proti Růžičkově výběru bodovali už v jedenáctém střetnutí v řadě. Čtvrtfinálovou reprízu sledovala takřka vyprodaná chomutovská aréna.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „My jsme do utkání chtěli vstoupit aktivně, vstřelit první branku, což se nám podařilo. Sice jsme se uklidnili, ale soupeř byl od té doby lepší. Ve druhé třetině jsme soupeře nastartovali naší obrovskou nedisciplinovaností. Ve třetí části jsme chtěli hrát více na kotouči, všechno směřovat na bránu, abychom vyrovnali. To se nám nakonec v přesilovce podařilo. Nájezdy už jsou loterie. Jsme rádi za bonusový bod, ale nebyli jsme lepší.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Odehráli jsme bojovný zápas s obrovským množstvím neproměněných šancí. Za čtyř samostatných nájezdů, které jsme proti Chomutovu jeli, jsme třikrát netrefili branku. S tím se zápas špatně vyhrává, a proto jsme získali pouze bod.“

PIRÁTI CHOMUTOV – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 3:2 po nájezdech (1:0, 0:2, 1:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 9. V. Růžička (Skokan), 48. Poletín (Vondrka, Rutta), rozhodující nájezd V. Růžička – 32. Derner (Ordoš, J. Mikyska), 39. Svačina (Radivojevič, Bulíř).
Rozhodčí: Hejduk, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda.
Vyloučení: 8:7.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 24:30.
Diváci: 4903.
Nejlepší hráči: Ján Laco – Lukáš Derner.
Piráti Chomutov: J. Laco – Rutta, Skinner, Flemming, Dlapa, Valach, Kudělka, Mrázek – Račuk, Huml, Vondrka – Skokan, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Kaše, Šťovíček. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný.
Bílí Tygři Liberec: Will – R. Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Plutnar, Vitásek – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Bartovič, Jelínek, L. Krenželok – J. Stránský, Bližňák, D. Špaček – Lakatoš, J. Mikyska, Ordoš. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Sparta poprvé v sezoně nebodovala, padla na Hané

Na poslední výjezd do hanácké metropole neměli sparťané dobré vzpomínky, v olomouckém pekle před vánočními svátky padli 1:5. A na nepříjemně hrající Hanáky nestačili ani tentokrát. Mora po většinu utkání vedla, branku s přívlastkem vítěznou však vstřelil až v závěrečné části kanonýr Jan Knotek. Premiérově se v olomouckém dresu prosadil Petr Strapáč, za Spartu zase poprvé skóroval obránce Andrej Kudrna. Pražané poprvé v sezoně vyšli bodově naprázdno, do olomoucké plechárny dorazilo přes pět tisíc příznivců.

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): „Bylo to vydřené vítězství s velice kvalitním soupeřem. Rozhodly jednak dvě využité přesilovky, jednak obětavost celého mužstva a vynikající výkon brankáře Konráda. Musíme říci, že i trochu štěstíčka, protože tam byla tyčka a několik střel, které šly těsně vedle, když Sparta měla tlak. Asi to bylo všechno dohromady.“

Zdeněk Moták (trenér Sparty): „My jsme nesehráli dobré utkání, i když jsme možná měli optickou převahu a držení kotouče jsme měli o něco lepší. Neproměnili jsme spoustu šancí, vždy jsme skončili na hrázi obrany a brankáře domácích. Trápí nás koncovka, tu bychom měli zlepšit a povede to k bodovému zisku.“

HC OLOMOUC – HC SPARTA PRAHA 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 9. Strapáč (Staněk, Houdek), 37. Ostřížek (Holec), 47. J. Knotek (Vyrůbalík) – 16. Kudrna (Černoch), 56. P. Vrána (Švrček)
Rozhodčí: Pešina, Krob – Zíka, Kotlík.
Vyloučení: 8:8.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 22:33.
Diváci: 5112.
Nejlepší hráči: Branislav Konrád – Andrej Kudrna.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Staněk, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský, Galvas – Laš, J. Knotek, Holec – Strapáč, Ostřížek, Eberle – Burian, Herman, Fořt – Skladaný, Matai, Jergl. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Sparta Praha: F. Novotný – Barinka, Čajkovský, Mikuš, Eminger, Švrček, Kalina, Piskáček – Klimek, P. Vrána, Ihnačák – Ružička, Uher, Forman – Kumstát, Pech, Netík – Černoch, Cingel, Kudrna. Trenéři: Moták a Veber.

Plzeň vydřela první výhru, berany srazil Kratěna

Hokejistům Plzně spadl obrovský kámen ze srdce. Dobře věděli, že další porážku už si dovolit nemohou, po čtyřech kolech totiž na jejich kontě svítila nula, kterou smazali na jihovýchodě Moravy. Góly padaly pouze do jedné branky, v prvním dějství poslal hosty do vedení Colton Yellow Horn, na konci prostřední dvacetiminutovky srovnal Robert Říčka, ale poslední slovo měl Ondřej Kratěna, který Západočechům vystřelil první triumf v sezoně. V obou trefách Škody měl prsty obránce Petr Kadlec. PSG padlo podruhé v řadě.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "Během celého zápasu jsme byli horší v soubojích o puk. Vyplývalo to z nějaké křečovitosti, která se táhla celým zápasem. Nepomohli jsme si ani v přesilových hrách a proto jsme prohráli."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Před zápasem jsme byli v situaci, kdy jsme nevyhráli žádné utkání a měli na kontě nula bodů. Jeli jsme do Zlína, který hrál velmi dobře s Boleslaví, kdy prohrával 1:4, ale stáhl to na 4:4. Pak sice prohráli, ale hráli velmi dobře. Věděli jsme, že nás nečeká lehký úkol, ale za každou cenu jsme tady chtěli urvat body a už se začít škrábat z toho dna. Bylo to opravdu za minutu dvanáct, vyšla nám i přesilovka a kluci celý zápas bojovali, makali. Bylo z nich cítit, že už to chtějí zlomit a že si za tím jdou. Jsme strašně šťastní, že máme tři body."

PSG ZLÍN – HC ŠKODA PLZEŇ 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 39. Říčka – 15. Yellow Horn (Johnson, P. Kadlec), 44. Kratěna (Lev, P. Kadlec).
Rozhodčí: Čech, Šír – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 25:20.
Diváci: 4226.
Nejlepší hráči: Robert Říčka – Colton Yellow Horn.
PSG Zlín: Kašík – Kotvan, Marušák, Blaťák, Bořuta, Žižka, Matějíček – Říčka, Holík, Bukarts – Veselý, Vlach, Honejsek – Kubiš, Chytil, Okál – Ondráček, Šťastný, Gago. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Sklenička, Kadlec, Pulpán, Čerešňák, Moravčík, Kubka – Svoboda, Stach, Kratěna – Kubalík, Kracík, Indrák – Lev, Hrnka, Schleiss – Johnson, Koreis, Yellow Horn. Trenéři: Straka a Čihák.

Bartošák vychytal brněnské hvězdy a Vítkovice slaví

V předchozích čtyřech zápasech Kometa svým soupeřům nasázela devatenáct branek a získala dvanáct bodů. Proti Vítkovicím se očekával další střelecký koncert Kvapila, Erata a spol. Ale ten nepřišel. Brňané přitom měli v první části velkou střeleckou převahu 17:4, ale na výborně připraveného soka v čele s Patrikem Bartošákem recept nenašli. Fanoušci v Brně nakonec ze hry branku neviděli a vítěze určily až nájezdy. V těch hostům vystřelil senzační triumf Ondřej Roman. Hvězdami našlapaná Kometa tak poprvé prohrála.

Martin Pešout (asistent trenéra Komety): "Zápas skončil 0:0, diváci viděli výborný hokej a to je důkaz toho, že i když to skončí bez branek, tak se diváci můžou bavit. My jsme do soupeře padesát minut bušili, ale vyjma první třetiny jsme si moc velké šance nevytvořili a proto jsme nedali gól. Ani naše přesilovky nebyly takové, jako v minulých zápasech. Druhý bod si soupeř asi zasloužil, protože ubránil oslabení v prodloužení, takže gratuluju, ale naše mužstvo si také zaslouží pochvalu."

Jakub Petr (trenér Vítkovic): "Přijeli jsme do Brna se zásahy do sestavy, které byly velké a dostala příležitost hrstka mladších hráčů. Druhá věc je, že jsme sem jeli s obrovskou pokorou a respektem. Kometa je favorit extraligy. Princip byl v defenzivní hře přežít úvodní tlak, plnit malé detaily a věci vycházející z našeho obranného pásma. Kometa se v první třetině dostala do tlaku v přesilovkách, ale podržel nás Patrik Bartošák. Kvalita musela být na straně soupeře, ale já jsem strašně spokojený s tím, jak se mladí hráči s touto situací vypořádali. Jsem rád za styl, kterým jsme se prezentovali a dva body jsou třešničkou na dortu."

HC KOMETA BRNO – HC VÍTKOVICE RIDERA 0:1 po nájezdech

Rozhodující nájezd: Roman.
Rozhodčí: Polák, Úlehla – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 3:6, navíc Malec (Kometa Brno) 10 minut.
Bez využití.
Střely na branku: 34:24.
Diváci: 7579.
Nejlepší hráči: Karel Vejmelka – Patrik Bartošák.
HC Kometa Brno: Vejmelka – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, Zábranský – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – J. Káňa, Čermák, Dočekal – Dymáček, Hruška, H. Zohorna – T. Vondráček. Trenéři: Zábranský, Pešout, Pokorný a Haken.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – L. Kovář, Baranka, Klok, Sloboda, Výtisk, Urbanec, D. Krenželok, Sedlák – Květoň, O. Roman, Olesz – Szturc, Kolouch, Vandas – E. Němec, Illéš, Tomi – Kurovský, Jáchym, Gřeš. Trenéři: Petr a Trnka.

Hradec ve východočeském derby přejel Pardubice

První východočeské derby v sezoně si hradečtí fanoušci náramně užili. Nejdříve se rozloučili s kariérou Jaroslava Kudrny a pak sledovali nevídaný střelecký koncert svého týmu, který se po trefě Tomáše Kauta zdravě naštval a během pouhých 74 sekund nasypal Dynamu tři góly. Když v čase 24:05 Mountfield zvyšoval už na hrozivých 6:1, pardubická střídačka se nejspíš obávala desítky, ale ta nakonec nepřišla. Brankostroj domácích, kteří pod Bílou věží ovládli už páté derby v řadě, se zastavil na čísle osm. Dynamo na první body dál čeká.

Václav Sýkora (trenér Hradce Králové): "Pardubice vstoupily do zápasu lépe, my s tím v poslední době měli trošku problémy. Soupeř vedl, pak přišla dvouminutovka, během které jsme vyrovnali a pak odskočili na dvoubrankový rozdíl, a ta byla pro zápas rozhodující. Určitě jsme si všichni vzpomněli na naše první utkání s Boleslaví, kdy jsme měli podobný náskok. Nechtěli jsme připustit, aby se něco podobného opakovalo. Na začátku druhé třetiny jsme dali další dva góly z přesilovek, a ty pak definitivně rozhodly nedělní duel. Týmu bych chtěl za výkon poděkovat. Přestože na nás byl tlak – bylo plno, derby, nezačali jsme dobře a prohrávali – tak do zápasu dali kluci všechno a uhráli ho."

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): "Viděli jsme a zažili, jak krutý a neúprosný někdy sport může být. Zápas jsme rozehráli dobře, jako ostatně každé utkání v téhle sezoně. Potom stačily dvě tři střely proti a bylo po nás. Bylo vidět, že když si hráči přestanou věřit, ztratí sebedůvěru hrát, tak nejde téměř nic. Jak to pak dopadne, jsme viděli."

MOUNTFIELD HK – HC DYNAMO PARDUBICE 8:2 (4:1, 2:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 7. Čáp (Bednář, Džerinš), 8. Potulny (Pláněk, Vydarený), 9. Kukumberg (Köhler), 20. Jarůšek, 22. Džerinš (Gregorc), 25. Gregorc (Bednář), 51. Dietz (Bednář), 55. Bednář (Džerinš, Gregorc) – 3. T. Kaut (Ščotka, Rapáč), 42. Bárta (Hodgman).
Rozhodčí: Lacina, Hodek – Frodl, Zavřel.
Vyloučení: 6:9.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 29:24.
Diváci: 6343.
Nejlepší hráči: Jaroslav Bednář – Tomáš Kaut.
Mountfield HK: Kacetl – Štajnoch, Gregorc, Čáp, Dietz, Pláněk, Vydarený, Plášil – Bednář, Džerinš, Dej – Jarůšek, Potulny, Šimánek – Köhler, Kukumberg, Červený – Bulík, T. Knotek, Pavlík. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.
HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (od 9. Maxwell) – Schaus, Ščotka, Leduc, Havlík, Bokroš, Ovčačík – P. Sýkora, Nahodil, Rolinek – Bárta, Hodgman, Hubáček – Zadina, Tomášek, Klimenta – Rapáč, T. Kaut, Mallet. Trenéři: Draisaitl a Beran.

Litvínov zaskočil Boleslav, drama rozsekl Hanzl

Po prohraném derby s Piráty nebyli v Litvínově spokojeni, ale chuť si aspoň částečně spravili v Mladé Boleslavi. Bruslaři loni své soupeře na domácí půdě jasně přehrávali, ale letos si tam příliš jistě nepočínají. Středočeši tentokrát vedli, ale při nevídaném kolapsu během šestnácti sekund dvakrát inkasovali a museli dotahovat. Drama došlo až do prodloužení, v němž už po 33 sekundách využil prostoru Robin Hanzl a ukončil tak litvínovskou sérii porážek. V brance chemiků se poprvé po návratu představil Jaroslav Hübl.

Marián Jelínek (trenér Mladé Boleslavi): "Vstoupili jsme do utkání relativně velmi dobře. Měli jsme pohyb, vůli po vítězství, podařilo se nám vstřelit gól. Poté soupeř během dvaceti vteřin otočil opravdu povedenými tečemi a my jsme šli do kabin za stavu 1:2. Přesto si myslím, že jsme nehráli špatně. Druhá třetina byla z naší strany slabší, tam nám paradoxně nepomohly ani přesilovky, ve kterých jsme se trápili a zaplaťpánbůh, že se podařilo vyrovnat. Třetí třetina byla z naší strany zmar v přesilovkách, které nám soupeř daroval za vyhození kotouče. My jsme nebyli schopni ten gól dát. Soupeř si druhý bod zaslouženě vzal, protože my jsme měli rozhodnout v závěru utkání z přesilových her. Ale téměř jsme si nevytvořili žádnou gólovou šanci, takže jsme si body sami nechali vzít."

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): "V první třetině jsme zase prohrávali a prozatím se nám ještě nepodařilo nepříznivý vývoj otočit, ale tentokrát ano, takže nakonec pro nás ta první třetina vyzněla dobře. Druhou část poznamenal velký počet vyloučených z naší strany. Při hře pět na pět jsme tu třetinu zvládli lépe, ale bohužel jsme v ní dostali gól na 3:3. Ve třetím dějství to byl boj s mnoha vyloučeními, ale zvládli jsme to a v prodloužení jsme byli šťastnější."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC VERVA LITVÍNOV 3:4 v prodloužení (1:2, 2:1, 0:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 5. Žejdl (Klepiš), 24. Stříteský (Hyka), 39. Musil (Hyka, Hanzlík) – 19. Nejezchleb (Gula), 19. Trávníček (Pavelka, Reichel), 35. V. Hübl (Kubát), 61. R. Hanzl (Lukeš).
Rozhodčí: Pražák, Hribik – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 4:10, navíc Jurčík (Litvínov) 10 minut.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 34:32.
Diváci: 3739.
Nejlepší hráči: Matěj Stříteský – Jaroslav Hübl.
BK Mladá Boleslav: Lukáš – Trončinský, Kučný, Stříteský, T. Voráček, Hanzlík, Štich, Pastor – Pospíšil, Vampola, Pacovský – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Urban – Orsava, Klepiš, Žejdl. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC VERVA Litvínov: J. Hübl – Kubát, Gula, Z. Sklenička, F. Pavlík, Sörvik, Pavelka – Lukeš, V. Hübl, Nejezchleb – J. Černý, R. Hanzl, Martynek – Trávníček, Reichel, M. Hořava – T. Doležal, M. Hanzl, Jurčík. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.

Tabulka Tipsport extraligy po 5. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 5 4 1 0 0 19:6 14
2. Piráti Chomutov 5 4 1 0 0 19:12 14
3. HC Kometa Brno 5 4 0 1 0 19:9 13
4. HC Olomouc 5 3 0 0 2 9:9 9
5. HC Sparta Praha 5 2 0 2 1 13:14 8
6. Mountfield HK 5 2 0 1 2 19:13 7
7. Bílí Tygři Liberec 4 2 0 1 1 14:11 7
8. HC VÍTKOVICE RIDERA 5 1 2 0 2 9:9 7
9. PSG Zlín 5 2 0 0 3 16:15 6
10. BK Mladá Boleslav 5 1 1 1 2 14:19 6
11. HC VERVA Litvínov 5 1 1 0 3 13:16 5
12. HC Škoda Plzeň 4 1 0 0 3 10:15 3
13. HC Energie Karlovy Vary 5 1 0 0 4 6:20 3
14. HC Dynamo Pardubice 5 0 0 0 5 10:22 0

Další program Tipsport extraligy

Úterý 20. září – dohrávka 1. kola:

18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Škoda Plzeň

Pátek 23. září – 6. kolo:

17:10 HC VÍTKOVICE RIDERA – BK Mladá Boleslav (ČT sport)
17:30 HC VERVA Litvínov – Mountfield HK
17:30 Piráti Chomutov – HC Sparta Praha
17:30 HC Škoda Plzeň – HC Olomouc
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec

Neděle 25. září – dohrávka 6. kola:

15:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Kometa Brno

Úterý 27. září – 7. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary
17:10 HC Olomouc – HC Oceláři Třinec (ČT sport)
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň
17:30 Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice
18:00 Mountfield HK – HC Sparta Praha
18:00 HC Kometa Brno – HC VERVA Litvínov

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz