Hradec Králové vede extraligu! Energie a Piráti dál prohrávají

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

Chomutov zůstává i po 7. kole Tipsport extraligy bez bodu, tentokrát nestačil na Vítkovice. Nedaří se ani nováčkovi z Karlových Varů. Zato Mountfield vyhrál posedmé v řadě a je novým lídrem tabulky!

Litvínov poprvé prohrál

Oba týmy dosud překvapovaly. Litvínov příjemně: vyhrál všech šest zápasů a vedl tabulku. Zato Oceláři, extraligový spolufavorit, se trápili a v úvodních šesti kolech slavili výhru pouze jednou. Na úřadujícího vicemistra to byl hodně mizerný start.

Tentokrát však Třinec zabral a jako první tým získal skalp Litvínova. Oceláři potvrdili, že na Vervu dlouhodobě umí. Porazili ji posedmé v řadě – poslední vítězství Severočechů ve vzájemném utkání se datuje do roku 2016. Jedním z hrdinů pátečního utkání byl gólman Šimon Hrubec, který ze 32 litvínovských střel neinkasoval ani jednou. 

Radim Skuhrovec (asistent trenéra Litvínova): „Nepovedl se nám vstup do utkání, Třinec hrál výborně. Dobře bruslil, hrál na hraně obětavosti, poté jsme se pomalu dostávali do hry, ale bohužel se nám vstřelit kýženou branku. Třinec hrál výborně do obrany a opravdu na hraně obětavosti. Zblokoval nám několik střel, takže na brankáře jich nešlo tolik. Za tento výkon si zaslouží tři body, ale zároveň chci poděkovat našim hráčům, kteří bojovali až do konce. Nesložili zbraně a snažili se zlomit průběh utkání. Z naší strany byla stále bojovnost a něco s utkáním udělat, bohužel se nám to nepodařilo.“

Václav Varaďa (trenér Třince): „My si velmi vážíme vítězství a tří bodů, které nám určitě pomohou do startu extraligy. Byly to vybojované a velmi vydřené body. Je vidět, že domácí tým hraje ve velké pohodě a pro nás je to skvělý ukazatel toho, že s takovou hrou i přes velkou marodku můžeme být úspěšní. Věřím, že tento zápas je pro nás krokem vpřed a chtěl bych poděkovat týmu, jak zápas zvládl. Hlavně výkon Šimona Hrubce. Těšíme se na domácí utkání, které nás čeká v neděli. Věřím, že nás fandové podpoří a poženou nás za dalšími body do tabulky.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC OCELÁŘI TŘINEC 0:2 (0:2, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 9. Adamský (M. Kovařčík, O. Kovařčík), 18. Krajíček (Hrňa).
Rozhodčí: Hejduk, Svoboda – Bejček, Špringl.
Vyloučení: 4:5.
Bez využití.
V oslabení:
0:1.
Střely na branku: 32:25.
Diváci: 5235.
Nejlepší hráči: Jaroslav Janus – Šimon Hrubec.
HC VERVA Litvínov: Janus – Šesták, Hunkes, Ščotka, L. Doudera, Trávníček, Romančík, Strejček – M. Hanzl, Gerhát, Petružálek – F. Lukeš, V. Hübl, Myšák – J. Černý, J. Mikúš, D. Tůma – Matoušek, Řehoř, Jurčík. Trenéři: Razým a Skuhrovec.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Gernát, Krajíček, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Matyáš – Chmielewski, Marcinko, Martynek – Adamský, Cienciala, Svačina – Kofroň, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Dravecký, Mikulík, Rudovský – Hrňa. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.

Hradec Králové je novým lídrem tabulky

Hradec Králové zvítězil posedmé za sebou! A protože Litvínov doma nestačil na Třinec, dostává se na první místo v tabulce. Mountfield povede extraligovou soutěž poprvé v klubové historii.

Kometa nasadila do šlágru kola uzdravené harcovníky Ondřeje Němce a Petera Muellera, nezvládla však třetí třetinu. Vstupovala do ní za nerozhodného stavu, nakonec ale prohrála 2:4. Pro Brno se jedná o třetí porážku z posledních čtyř zápasů. Úřadující šampión má ještě jednu nelichotivou bilanci: s Hradcem Králové prohrál čtvrté utkání v řadě.

Petr Svoboda (asistent trenéra Hradce Králové): „První třetinu jsme byli trochu ustrašení, protože jsme věděli, že Kometa má svoji kvalitu. Naši beci dávali soupeřům hodně prostoru, z toho pramenila převaha Komety. Dostali jsme brzký gól, který nás ještě trochu usadil, ale podařilo se nám rychle vyrovnat v přesilovce. Zápas rozhodly přesilovky, zvlášť na začátku třetí třetiny, když jsme dali gól na 3:2. Tam jsme už věřili, že to zvládneme, a pak jsme přidali čtvrtý gól znovu v přesilovce. Děkujeme fanouškům za skvělou kulisu.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): „Byl to kvalitní zápas z obou stran, hrál se hodně aktivní hokej. Bohužel Hradec využil čtyři přesilové hry, my jsme udělali naprosto zbytečné útočné fauly, a tím jsme utkání ztratili. Třetí gól byl samozřejmě hodně důležitý, dal ho Hradec a strhnul zápas na svou stranu. Jinak si myslím, že zápas měl tempo a i výbornou atmosféru, takže si diváci určitě přišli na své. Nás mrzí ztráta bodů jenom kvůli tomu, že jsme nebyli disciplinovaní.“

MOUNTFIELD HK – HC KOMETA BRNO 4:2 (1:1, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 5. Cingel (Cibulskis), 26. Rosandić (Vincour, Zámorský), 47. Paulovič (Cingel, R. Pavlík), 55. R. Pavlík (Paulovič) – 1. Mikuš (O. Němec), 27. Mueller (Mikuš, Kašpar).
Rozhodčí: Kika, Jeřábek – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 5:7, navíc Rákos (Mountfield) 10 minut.
Využití: 4:1.
Střely na branku: 29:21.
Diváci: 5629.
Nejlepší hráči: Matej Paulovič – Juraj Mikuš.
Mountfield HK: J. Pavelka – Zámorský, Nedomlel, Cibulskis, Graňák, F. Pavlík, Rosandić, Linhart – Smoleňák, Koukal, Rákos – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Paulovič, Dragoun, Miškář – Vopelka, Kukumberg, Bezúch. Trenéři: Martinec, Krátoška a Svoboda.
HC Kometa Brno: Langhamer – O. Němec, Mikuš, Štencel, Gulaši, Bartejs, Barinka, Malec – Mueller, P. Holík, Zaťovič – P. Kratochvíl, Hruška, Kašpar – Köhler, Dočekal, Mallet – Karabáček, R. Zohorna, L. Horký. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Horáček a Oslizlo.

Chomutov zůstává bez bodu

Chomutov je poslední a zůstává bez bodu. Nic na tom nezměnilo ani domácí utkání s Vítkovicemi a nic na tom nezměnila ani nová finská posila Masi Marjamäki.

Piráti vstoupili do zápasu strašně a po 29 minutách prohrávali o tři branky. Ve druhé půlce se nadechli k obratu, jenže dokonat ho už nedokázali. I přesto, že soupeře přestříleli 40:20. Na střely se ale samozřejmě nevyhrává, důležité jsou góly. I proto se Vítkovice nacházejí na opačném pólu tabulky než Severočeši: vyhrály už páté z dosavadních sedmi utkání a jsou třetí.

Vladimír Růžička (trenér Chomutova): „První třetinu jsme neměli dobrou. Ve druhé části už se soupeř dostal do vedení 3:0, ale tím, že jsme dali první branku, jsme se dostali do hry. Potom jsme začali Vítkovice přehrávat. Měli jsme hodně našlápnuto k tomu, abychom konečně bodovali, ale bohužel se nám to nepovedlo. Výkon mužstva byl dobrý, navázali jsme na výkon na Spartě, ale musíme dál pracovat. Nic jiného než tvrdá práce nás k bodům nedostane.“

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Mám rozpolcené pocity. Degradujeme svůj výkon z první poloviny utkání. Dostali jsme Chomutov do hry, což bylo podobné jako v utkání se Zlínem. Jsme spokojeni se třemi body. Jedna strana je ta urputná bojovnost s vynikajícím výkonem gólmana, na čemž chceme stavět. A pak je druhou stranu musím přiznat, že si Chomutov body zasloužil.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:3 (0:2, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 33. Huml, 35. J. Stránský – 15. Tybor (O. Roman), 18. P. Zdráhal (Š. Stránský, de la Rose), 29. Schleiss (Szturc, Šidlík).
Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Brejcha, Jelínek.
Vyloučení: 3:5.
Bez využití.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 40:20.
Diváci: 2911.
Nejlepší hráči: Ivan Huml – Ondřej Roman.
Piráti Chomutov: Š. Lukeš – Mrázek, Jank, Knot, Štich, Valach, Dietz, Blaha – Marjamäki, Růžička mladší, Sklenář – Skokan, Huml, Tomica – J. Havel, Klhůfek, Koblasa – J. Stránský, Vantuch, A. Dlouhý. Trenéři: Růžička starší, Martínek a Šťastný.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Výtisk, de la Rose, D. Krenželok, Šidlík, Hrbas, Baranka – Szturc, Lev, Schleiss – Dej, Mahbod, Pytlík – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal. Trenéři: Petr a Trnka.

Nováček prohrál popáté za sebou

Všechny týmy se před sezonou shodovaly, že je důležité, aby zachytily start sezony. A pro nováčka bývá dobrý vstup do soutěže ještě důležitější...

Jenže Karlovy Vary úvod Tipsport extraligy nezvládají – tentokrát doma nestačily na Liberec a prohrály popáté za sebou. K bodovému zisku nepomohla Energii ani staronová posila Roman Vlach, který přišel z Třince.

Naopak Bílí Tygři pokračují ve výborných výsledcích: vyhráli pět z posledních šesti zápasů. Tentokrát zářil Radan Lenc, autor dvou ze tří gólů Liberce.

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): „Naši hráči nechali na ledě všechno. Bojovali od prvního do posledního střídání. Bohužel pro nás tento zápas skončil bez bodového vyjádření, což je asi jediná kaňka na našem výkonu. Určitě jsme nebyli horším týmem, byli jsme minimálně vyrovnaným soupeřem. Liberec byl o jednu přesilovkou branku lepší a tak mu gratuluji k výhře.“

Filip Pešán (Bílí Tygři Liberec): „Odehráli jsme organizovaný zápas proti soupeři, který je velice energický po celý zápas a nikdo to zde proti Energii nebude mít lehké. Jsem moc rád, že jsme trpělivou hrou, byť se spoustou chyb, toto utkání dovedli do vítězného konce.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 28. Kohout (Šenkeřík, Stloukal), 48. O. Beránek – 8. Lenc (M. Kvapil, Bulíř), 31. M. Kvapil, 42. Lenc (P. Jelínek).
Rozhodčí: Petružálek, Pražák – Malý, Lhotský.
Vyloučení: 4:6.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 31:22.
Diváci: 3007.
Nejlepší hráči: Martin Kohout – Radan Lenc.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Sičák, Krejčí, Plutnar, M. Rohan, Kovačevič, Šenkeřík, L. Vágner – T. Rachůnek, Balán, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – Lapšanský, Skuhravý, Gorčík – Stloukal, Kverka, Kohout. Trenéři: Pešout a Mariška.
Bílí Tygři Liberec: Will – Šmíd, Doherty, Ševc, Havlín, Kolmann, T. Hanousek – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – M. Kvapil, Bulíř, Lenc – L. Hudáček, Redenbach, Valský – M. Zachar, Lakatoš, Teplý. Trenéři: Pešán a Augusta.

Zlín znovu prohrál

Zlín nebude na poslední dny vzpomínat rád. Nejprve prohrál 2:7 s Libercem, pak nestačil na Vítkovice a teď ztratil domácí zápas s Plzní. Berani tak zůstávají po sedmi kolech na pouhých šesti bodech.

Moravany trápí nejen poslední výsledky, ale také marodka, na které jsou například Zdeněk Okál či Antonín Honejsek. V pátek sice ohlásil návrat do sestavy uzdravený Jakub Herman, ale ani jeho gól nestačil k týmovému úspěchu.

Zlín si před zápasem připomněl klubovou legendu Bohumila Koželu, jehož dres se vyvěsil pod strop stadionu. Jenže oslavě chyběla pověstná třešnička. Zlínští hokejisté totiž nezvládli závěr druhé třetiny a začátek té třetí: ve 40. a 41. minutě dvakrát inkasovali. Právě tehdy se zápas zlomil a právě tam rozhodla Plzeň o svém vítězství. Třebi body se připomněl Milan Gulaš.

PSG BERANI ZLÍN – HC ŠKODA PLZEŇ 3:5 (2:1, 0:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 17. Herman (Žižka), 18. Fořt (E. Kulda), 50. Fořt (Freibergs, Herman) – 12. Preisinger (Kratěna), 28. Vráblík (Kodýtek, Eberle), 40. Gulaš (Kaňák, Nedorost), 41. Nedorost (Gulaš, Kracík), 60. Gulaš (Kaňák, Straka).
Rozhodčí: Sýkora, Šír – Hlavatý, Polák.
Vyloučení: 5:4.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 32:33.
Diváci: 3181.
Nejlepší hráči: Tomáš Fořt – Miroslav Preisinger.
PSG Berani Zlín: J. Sedláček – Freibergs, Ferenc, Žižka, Nosek, Řezníček, Valenta, Gazda – Kubiš, Fořt, E. Kulda – Šlahař, Herman, J. Ondráček – Poletín, Fryšara, Karafiát – Werbik, P. Sedláček, Popelka. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
HC Škoda Plzeň: Frodl – J. Kindl, Jones, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Čerešňák, Vráblík – Kantner, Nedorost, Gulaš – Kratěna, Preisinger, Indrák – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle. Trenéři: Čihák, Hanzlík a Špaček.

Zvedá se Mladá Boleslav? 

Už zase! Pardubice to v Mladé Boleslavi prostě neumí a ani tentokrát v městě automobilů nezvítězily. Poslední úspěch Dynama na tamějším stadionu se datuje k roku 2015!

Do pátečního utkání přitom Východočeši mohli vstoupit sebevědomě, drželi totiž sérii tří vítězství. Postupně zdolali Brno, Plzeň a Liberec. Jenže v Mladé Boleslavi to Pardubicím nejde. A je jedno, v jaké formě tam přijedou...

K výhře Bruslařů pomohl svým prvním gólem v sezoně Michal Vondrka, největší letní posila středočeského týmu. Ten se po hrozivém začátku zvedá a vyhrál třetí utkání za poslední čtyři kola.

Vladimír Čermák (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Nám se minulé utkání vůbec nepovedlo. Teď jsme očekávali těžký souboj se silným soupeřem, proti kterému jsme museli hrát dobře v obraně. To kluci zvládli, výborně si počínali především při oslabení a nenechali soupeře dostat se do vedení, za což jim musím velice poděkovat.“

Miloš Holaň (trenér Pardubic): „Po třech dobře odehraných zápasech bylo na hráčích v úvodu vidět sebevědomí, ale naší nedisciplinovaností jsme v první třetině po zbytečných faulech darovali soupeři dvě přesilovky, které proměnil. Ve druhé třetině se nám podařilo dotáhnout ztrátu, totálně ale selhaly speciální týmy, především pak ty přesilovkové, které darovaly Boleslavi třetí gól. Vyhrát jsme si nezasloužili.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC DYNAMO PARDUBICE 4:2 (2:1, 0:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 8. Bernad (Vondrka, Klepiš), 18. Klepiš (Bernad, Vondrka), 42. Vondrka, 59. Procházka (J. Říha, Vondrka) – 17. Mandát (P. Sýkora, Poulíček), 25. Vondráček (Trončinský).
Rozhodčí: Pešina, Horák – Ondráček, Špůr.
Vyloučení: 5:6, navíc Orsava (Ml. Boleslav) do konce utkání.
Využití: 2:0.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 31:27.
Diváci: 3002.
Nejlepší hráči: Jakub Klepiš – Jan Mandát.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Bernad, Pláněk, Němeček, J. Říha, Dlapa, Kurka, T. Voráček – Orsava, Žejdl, Šťastný – Procházka, Klepiš, Vondrka – Pacovský, P. Musil, Skalický – Pabiška, T. Knotek, P. Kousal. Trenéři: Kýhos, Čermák a Žabka.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Čáslava, Hrabal, Holland, Cardwell, Wishart, Trončinský – Rolinek, Bubela, Vondráček – T. Svoboda, Marosz, Treille – Mandát, Poulíček, P. Sýkora – Koffer, Dušek, M. Kratochvil. Trenéři: Holaň, Janecký a Marek.

Vyrovnaná bitva pro hosty

Očekával se zápas brankářů – Branislav Konrád a Matěj Machovský jsou ve skvělé formě. Před zápasem měli 95% úspěšnost zákroků.

A skutečně, dlouho to opravdu vypadalo na souboj gólmanů – v první třetině totiž žádný gól nepadl a v prostřední části padlo po jedné brance na každé straně. Věci se děly až v poslední dvacetiminutovce...

V čase 50:07 poslal Spartu do vedení Tomáš Pavelka.

V čase 51:01 vyrovnal Zbyněk Irgl, už svým druhým gólem v utkání.

V čase 51:49 přišel další zvrat, hosté se zásluhou Matěje Berana opět dostali do vedení. A tenhle náskok už nepustili. Další výborný výkon předvedl obránce Jan Košťálek, který získal dvě asistence a po osmi kolech si drží průměr jednoho bodu na zápas.

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Bylo to vyrovnané utkání. Bohužel jsme dostali lekci z produktivity. Střel máme dostatečné množství, ale naše zakončování je chabé. V přesilové hře musíme být důrazní v předbrankovém prostoru. Není tam důraz, ale ten potřebujeme nejen v přesilovkách, ale v celém utkání. V Litvínově jsme dali jeden gól, doma s Vítkovicemi také gól a pak jeden do prázdné brány. Naše střelecká impotence je veliká. Vypracovali jsme si dost příležitosti, ale nedokázali jsme dát gól. Ve třetí třetině jsme udělali 2 chyby při obranné hře a byli jsme potrestáni. Samozřejmě musím soupeři pogratulovat.“

Jaroslav Nedvěd (asistent trenéra Sparty Praha): „Věděli jsme, že Olomouc začne doma sebevědomě a agresivně a my budeme pod tlakem. Chtěli jsme hrát tak, abychom měli pod kontrolou náš předbrankový prostor a abychom blokovali střely. Mohli jsme se spolehnout na naše speciální týmy na oslabení a přesilovky, obě tyto formace sehrály dobrý zápas. Jsme rádi, že se nám podařilo bodovat. Vyzvedl bych parádní výkon našeho gólmana. Jedna věc je důraz, ale náš gólman nás v krizových situacích udržel ve hře.“

HC OLOMOUC – HC SPARTA PRAHA 2:4 (0:0, 1:1, 1:3)

Branky a nahrávky: 24. Irgl (Burian, Kolouch), 52. Irgl (Kolouch, Staněk) – 33. Pech (Košťálek, Forman), 51. T. Pavelka (Košťálek, Klimek), 52. Beran (Pech, Říčka), 60. Vrána (Kalina).
Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Bryška, Tošenovjan.
Vyloučení: 7:6, navíc Švrček (Olomouc) 10 minut.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 42:19.
Diváci: 4935.
Nejlepší hráči: Zbyněk Irgl – Lukáš Pech.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, J. Galvas, Jaroměřský, Švrček, Staněk – Laš, J. Knotek, Jergl – Burian, Kolouch, Irgl – Strapáč, Skladaný, Ostřížek – Mráz, V. Tomeček. Trenéři: Tomajko a Moták.
HC Sparta Praha: Machovský – Blain, T. Pavelka, Kalina, Košťálek, Gregorc, Delisle – Říčka, P. Vrána, Kudrna – Buchtele, Klimek, Jarůšek – Kumstát, Pech, Forman – Smejkal, Sill, Černoch – Beran. Trenéři: Krupp a Nedvěd.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Mountfield HK 8 6 1 0 1 21:13 20
2. HC VERVA Litvínov 7 5 1 0 1 25:14 17
3. HC VÍTKOVICE RIDERA 7 5 0 1 1 15:10 16
4. HC Sparta Praha 8 4 1 1 2 23:14 15
5. Bílí Tygři Liberec 8 5 0 0 3 26:19 15
6. HC Škoda Plzeň 7 3 1 2 1 26:15 13
7. HC Kometa Brno 7 3 1 1 2 15:15 12
8. HC Olomouc 7 3 0 1 3 14:15 10
9. HC Dynamo Pardubice 8 2 2 0 4 18:21 10
10. BK Mladá Boleslav 7 3 0 0 4 16:22 9
11. HC Oceláři Třinec 7 2 0 0 5 10:15 6
12 PSG Berani Zlín 7 2 0 0 5 16:26 6
13. HC Energie Karlovy Vary 7 1 0 1 5 14:21 4
14. Piráti Chomutov 7 0 0 0 7 11:30 0

Další program Tipsport extraligy

Sobota 6. října – předehrávka 8. kola:
16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc (O2 TV Sport)

Neděle 7. října – 8. kolo:
15:00 HC Sparta Praha – PSG Berani Zlín
16:00 HC VERVA Litvínov – Mountfield HK
16:20 HC Dynamo Pardubice – Piráti Chomutov (ČT sport)
17:00 HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:00 HC Kometa Brno – HC Energie Karlovy Vary
17:30 HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav

Úterý 9. října – předehrávka 10. kola:
18:30 HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary (ČT sport)

Středa 10. října – předehrávka 9. kola:
17:30 PSG Berani Zlín – HC Dynamo Pardubice

Pátek 12. října – 9. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha
17:30 Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 HC Kometa Brno – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Olomouc – HC Škoda Plzeň
18:00 Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec (O2 TV Sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz