Hráči Pardubic obdrželi pokutu 300 tisíc za tristní výkon, Divíšek končí

Foto: Jan Jedlička, hcdynamo.cz

3. října 2015, 12:27

Adam Bagar

Zdálo se, že po špatném začátku jsou Pardubice z nejhoršího venku. Vyšláply si na Třinec a přetlačily Karlovy Vary, jenže v klání s trápícími se Vítkovicemi totálně vyhořely a před zraky vlastních fanoušků inkasovaly debakl 1:6! A to už bylo moc nejen pro nespokojené příznivce, ale i pro vedení klubu, které se hned v sobotu ráno sešlo se všemi hráči a důrazně jim vytklo přístup k pátečnímu zápasu, zároveň je potrestalo souhrnnou finanční pokutou ve výši 300 tisíc korun!

"Vedení klubu se omlouvá fanouškům za předvedený výkon a činí takové kroky, aby se už v příštím duelu v Olomouci výrazně zlepšily. V případě, že se tak nestane, je připraveno učinit ještě další razantní opatření," sděluje klub v tiskové zprávě. "Podali jsme katastrofální výkon a většina hráčů nedosahovala úrovně extraligy. Předvedli jsme tristní výkon," přiznává Miloš Říha, hlavní trenér pardubického Dynama.

Jeho hráči se v sobotu ráno sešli s tamním vedením a výsledkem je pokuta ve výši 300 tisíc korun. "Část bude poskytnuta fanklubu na úhradu nákladů spojených s výjezdy," prozrazuje klub, který provedl také drobné změny v hráčském kádru. Pátečním utkáním bylo ukončeno testování útočníka Tomáše Divíška a David Roupec s Jaroslavem Moučkou navíc okamžitě odcházejí hrát do partnerského Šumperka.

Výsledky Pardubic zatím připomínají houpačku. Po třech porážkách, při nichž vstřelily vždy pouze jeden gól, přišly naopak dvě domácí vítězství nad Třincem a Karlovými Vary. Ovšem páteční blamáž s Vítkovicemi oba úspěchy poněkud zastínila. Dynamo však rozhodně není jediným týmem, který by na základě špatných výsledků provedl změny. Už v týdnu udělaly bouřku Vary a vzápětí si vyšláply na Piráty.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz