<

Hokejová tombola naděluje: 2 000 000 Kč pro fanoušky a kluby!

4. prosince 2017, 13:45

Tomáš Čekal

Hokejová tombola 50:50 překonala částku 2 000 000 Kč! Od začátku sezony byl mezi fanoušky rozdělen na výhrách více jak milion korun. Druhý milion pak putoval na nákupy výbavy pro malé hokejisty, nového maskota nebo další aktivity klubů zapojených do Hokejové tomboly 50:50.

Fanoušci nejen vyhrávají, ale současně podporují svůj tým zakoupením tiketu do Hokejové tomboly. Někteří však jdou ještě dál. Jak jsme již psali, příznivec BK Mladá Boleslav si v 10. kole TELH koupil tiket a rovnou jej věnoval dětem hokejové první třídy. A byl to šťastný tiket. Nejmenším hokejistům Mladé Boleslavi přinesl výhru 8 300 Kč. V Litvínově sice fanoušci cestu k tombole teprve hledají, ale jak se ukázalo i zde mají „ROPÁCI“ (čti fanoušci Litvínova) srdce na pravém místě. Pan Jaromír Holub, výherce tomboly v hodnotě 5.000,- Kč, věnoval celou částku dětskému domovu v Hoře Svaté Kateřiny. 

Nejaktivnější fanoušci jsou doposud v Liberci, kde klub díky tombole získal od začátku sezony již 170 000 Kč! Dobře se tombole daří i v Třinci, na Kometě, v Pardubicích a Vítkovicích, kde díky fanouškům získaly přes 100 000 Kč. Hokejová tombola přinesla týmům od začátku sezony v součtu už 1 000 000 Kč. Je velká škoda, že se stále ještě nepodařilo rozjet tento projekt v Plzni, Hradci Králové a Jihlavě.

Nezapomeňte, čím více fanoušků se zapojí, tím větší částku si mohou odnést a tím více podpoří projekt či aktivitu svého klubu! Děkujeme všem! 

Veškeré souhrnné informace najdete na adrese www.hokejovatombola.cz

Přehled klubů, kolik peněz z Hokejové tomboly získaly, celkové částky – souhrnné, za kluby, kolik vyhráli fanoušci, nejvyšší výhry. K dispozici na webu jsou i pravidla tomboly.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz