SHOCKEY Skills School

„Kvalita nad kvantitu.“

Zakladatelem hokejové školy SHOCKEY.CZ je Ondřej Smrž, trenér a specialista na bruslení a hokejové dovednosti. Trenér, který nehoří, nemůže zapálit ani hřát. Ondřejovo moto. Nabízí trénink propojený s výchovným působením je ideálním prostředím pro utváření citových a rozumových návyků souvisejících s životními cíli. Osobnost hráče se utváří od prvních krůčků na ledě. Významnou roli mají rodina a právě trenér. Základním nástrojem v učení dětí je motiv hraní si, na což většina trenérů i rodičů zapomínají. Díky svému osobnímu a individuálnímu přístupu může Ondřej Smrž zachovat pro další generace vysokou úroveň hokeje u nás. Trénink u mladých hráčů by měl probíhat alespoň 3x týdně po dobu 60minut. U starších hráčů by měl probíhat dle počtu mistrovských utkání.

Věk: všechny věkové kategorie.

Služby: hokejová škola, individuální/skupinový trénink, jarní a letní kempy, jednodenní kempy, TRY-OUT SHOCKEY SELECT (pro ročníky 2006 a mladší; rozvoj hokejových dovedností).

Oblast: Česká republika – sportoviště: Světlá nad Sázavou, Bystřice nad Pernštejnem, Velké Popovice, Humpolec, Pelhřimov.

Kontakt: Ondřej Smrž, + 420 702 006 099, info@shockey.cz, www.shockey.cz

VÝHODY S HOKEJKOU

Hokejka ve spolupráci s hokejovou školou SHOCKEY Skills School pro Tebe připravila slevu ve výši 1.099,- Kč na letní hokejový kemp a slevu ve výši 130,- Kč na individuální trénink. Slevu můžeš uplatnit u SHOCKEY Skills School po předložení svého HOKEJKA ID.

a) Sleva ve výši 550,- Kč na letní hokejový kemp Shockey 2017 v Bystřici nad Pernštejnem v termínu od 2. 7. do 6. 7. 2017, který SHOCKEY Skills School pořádá. Během kempu proběhne každý den 2x 1 hodina ON-ICE a 1x 1 hodina OFF-ICE, vždy pod vedením zkušených trenérů, specialistů ve svém oboru. Těšit se můžete i na osobnosti českého hokeje.

Kemp je rozdělen na dva kurzy, podle ročníku hráče:

KURZ 1 – hráči ročníků 1998-2003

KURZ 2 – hráči ročníků 2004-2008

Maximální počet hráčů na kurz je 12 - 16 + 2 brankáři.

Ubytování zajištěno na Střední zemědělské škole v Bystřici n.P.

Cena kempu: 10.990,-

(cena zahrnuje ubytování, snídaně, oběd, večeře, pitný režim + svačina) 

b) Sleva ve výši 590,- Kč na letní hokejový kemp Buly Aréna Kravaře 2017 a hokejový kemp se specializací na bruslení a další hokejové dovednosti v Crow Aréně Košice. Kempy nejsou určeny pro hobby hráče, ale POUZE pro hráče a členy HOKEJKY! Více informací ke kempům naleznete zde: http://www.shockey.cz/cs/1622-2/ (Bully Aréna Kravaře) a http://www.shockey.cz/cs/camp-crow-arena-kosice-2017/ (Crow Aréna Košice).

c) Sleva ve výši 130,- Kč na individuální trénink (do 6 osob). 

Pro více informací, přihlášky prosím kontaktujte pana Ondřeje Smrže na čísle + 420 702 006 099 nebo emailu info@shockey.cz .

Více informací naleznete na webových stránkách www.shockey.cz.

Zpět na VÝHODY HOKEJKY

Zpět na HOKEJOVÉ ŠKOLY

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV