Ostravská hokejová škola

Cílem školy je zdokonalovat hráče a upevnit jejich přístup k hokeji. Ostravská hokejová škola začíná již svůj 12. ročník. Proto i jejich kempy mají za cíl připravit sportovce hokejového řemesla na následující soutěžní rok. Kempu se mohou zúčastnit děti ve věku od 5 let do 17 let a také neregistrovaní, hobby, hráči, bez rozdílu věku a výkonnosti. Principem školy je názorně předvést hráčům denní režim „vrcholového“ sportovce. Proto hokejová škola má všechny aspekty přípravného soustředění, tj. 2x denně trénink na ledě, 1 - 2x denně trénink na suchu, 1x denně rehabilitace (využíváme rehabilitační linku na ZS RT Torax Aréna), 1x denně kompenzační cvičení, které mají za cíl zatěžovat svalstvo, které jinak u ledního hokeje je zatěžováno málo nebo nerovnoměrně. Vše je pod vedení kvalifikovaných trenérů, kteří vlastní nejvyšší trenérskou licenci.

Sportovní aspekt hokejové školy není jen jediná náplň, akademie má za cíl také rozvoj osobnosti dětí. V průběhu každého dne pořádá škola setkání se zajímavými osobnostmi ze světa sportu. Převážně se besed zúčastňují hráči NHL. Mladí sportovci mají možnost se svých idolů zeptat, jak se jim podařilo uspět ve světě sportu, jakou oběť museli svému úspěchu přinést a kolik se za ním skrývá úsilí, těžké práce a odříkání. Samozřejmě hráči se také účastní některých vybraných tréninků, kde mladým adeptům názorně předvádějí své hokejové dovednosti.

Věk: děti ve věku od 5 let do 17 let, neregistrovaní – hobby – hráči.

Služby: hokejová škola, hokejové kempy (jednodenní, vícedenní i týdenní).

Oblast: Česká republika – zimní stadion RT Torax Aréna, Ostrava – Poruba.

Kontakt: Patrik Rimmel, +420 603 949 835, hokejovaskola@seznam.cz, www.hokejovaskola.cz

VÝHODY S HOKEJKOU

Hokejka ve spolupráci s Ostravskou hokejovou školou pro Tebe připravila několik variant slev. Slevu můžeš uplatnit v hokejové škole po předložení svého HOKEJKA ID. 

  • Sleva 250,- Kč na týdenní hokejový kemp, bez ubytování.
  • Sleva 550,- Kč na týdenní hokejový kemp, s ubytováním. 

Termíny kempů – ZS RT Torax Aréna:

  • 1. -7. července 2017
  • 8. – 14. července 2017
  • 15. -21. července 2017

Obsahem kempu je příprava dětí, mládeže a také neregistrovaných hráčů na hokejovou sezonu.

Program kempu (záleží na typu hráče): 2x denně trénink na ledě (minimálně 3 trenéři na ledě), 1 - 2x denně trénink na suchu, 20 trenérů na kempu, 1x denně rehabilitace, 1x denně kompenzační cvičení, speciální tréninky brankářů.

Ceny týdenních kempů v rozpětí od 2.500,- Kč do 9.650,- Kč.

Ceny dvoutýdenních kempů v rozpětí od 4.950,- Kč do 18.750,- Kč. 

Více informací, přihlášky a podmínky na www.hokejovaskola.cz

Zpět na VÝHODY HOKEJKY

Zpět na HOKEJOVÉ ŠKOLY

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV