ASPORTHEMSKY

Tréninkové centrum ASPORTSHEMSKY není klasická hokejová škola, nabízí však prostor pro zdokonalování a rozvoj hráčů ledního hokeje a i pro další sporty. Centrum mohou využít i rekreační sportovci, pro které je připravena funkční zóna. Můžete se zúčastnit nejen funkční formy cvičení v zóně přímo v posilovně ale i využít některou z lekcí jako je kruhový trénink, TRX a kolo assault airbike. K dispozici je i bruslařský trenažér, který pomáhá s rozvojem a zdokonalením techniky bruslení a rozvojem kondičních schopností. ASPORTSHEMSKY nabízí i syntetický led, dostatek místa pro zdokonalování kontroly kotouče (stickhandling), trénink střelby na bruslích, přihrávky a další hokejové dovednosti. ASPORTSHEMSKY nabízí jednodenní hokejové kempy. Více na oficiálních webových stránkách.

Věk: pro všechny věkové kategorie.

Služby: tréninkové centrum, jednodenní hokejové kempy.

Oblast: Česká republika – sportoviště: Aréna Pardubice – malá hala.

Kontakt: Petr Hemský, + 420 602 438 109, info@asportshemsky.cz, www.asportshemsky.cz .

VÝHODY S HOKEJKOU

Hokejka ve spolupráci s ASPORTSHEMSKY pro Tebe připravila několik variant slev. Slevu můžeš uplatnit v ASPORTSHEMSKY po předložení svého HOKEJKA ID. 

a) Slevu ve výši 150,- Kč získáš na jednodenní kempy, které pravidelně pořádá ASPORTSHEMSKY v Pardubicích, stačí sledovat webové stránky tréninkového centra a vypsané termíny kempů.

Základní informace:

Maximální počet účastníků – 18. Maximální počet brankářů – 4.

Program kempu: 2 hodiny na ledě, 1x bruslařský trenažér Skatemill, 1x funkčí zóna.

Zaměření: technika bruslení při jízdě vzad, vedení kotouče a kličkování, zakončení z jízdy, řízená hra a další.

Cena kempu: 1.490,- Kč (cenu je potřeba si vždy ověřit na webových stránkách ASPORTSHEMSKY)

b) ASPORTSHEMSKY Ti přináší i slevu 100,- Kč na jednu tréninkovou hodinu na bruslařském trenažéru Skatemill.

c) Sleva 100,- Kč na jednu tréninkovou hodinu vedenou kondičním trenérem v tréninkovém centru ASPORTSHEMSKY v malé hale Arény Pardubice. 

Pro více informací, přihlášky prosím kontaktujte pana Petra Hemského, na telefonním čísle + 420 602 438 109, nebo na emailové adrese info@asportshemsky.cz.

Více informací naleznete na webových stránkách www.asportshemsky.cz .

Zpět na VÝHODY HOKEJKY

Zpět na HOKEJOVÉ ŠKOLY

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV