Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Už při nedělním utkání s Vítkovicemi proběhne v Chomutově premiérový ročník akce s názvem PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI. Svěřenci kouče Vladimíra Růžičky staršího nastoupí ve speciálních dresech, které klub slavnostně představil v chomutovské Galerii Pošta. Na sebe je navlékli reprezentanti David Kämpf s Janem Ruttou, autogramy navíc rozdávali Brett Flemming s Jánem Lacem.

Řada mančaftů se v posledních týdnech v rámci oslav osmdesátých narozenin elitní soutěže představila v retro dresech, Bílí Tygři si pro změnu ve zlatých barvách připomněli jarní zisk mistrovského titulu. Ovšem aby někdo hrál v lékařských pláštích, to tu ještě nebylo. Ostatně překvapení byli z designu nových dresů nejen chomutovští fanoušci, ale také samotní hráči.

„Myslel jsem si, že přijde jen růžová varianta našeho loga, ale tohle se mi moc líbí. Myslím, že je to vtipné,“ usmívá se obránce Jan Rutta, který s Davidem Kämpfem plnil úlohu modela. Už v neděli 22. ledna od 15:30 se ve speciálních trikotech pro akci PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI představí kompletní tým kouče Vladimíra Růžičky, který bude hostit hokejisty Vítkovic.

"Myslel jsem si, že přijde jen růžová varianta našeho loga, ale tohle se mi moc líbí."

Premiérový ročník přinese ocenění pro zdravotnický personál místní nemocnice, ale hlavně finanční prostředky, které přispějí k realizaci konkrétního projektu. Tentokrát výtěžek půjde na dovybavení mamografického centra. „Ještě jsem se s tímto nesetkal, ale je to super nápad a perfektní akce,“ pokyvuje zkušený brankář a stříbrný medailista z MS z roku 2002 Ján Laco.

Foto: piratichomutov.cz

„Na pirátské akci, která by smysluplně podpořila chomutovskou nemocnici, pracujeme už déle než jeden rok. Nepůjde o samostatnou akci, ale o každoroční tradici, kterou bychom letos chtěli odstartovat. Lokální podpora nemocnice je určitě krok správným směrem. A jako představitele města mě taková aktivita těší dvojnásob,“ hlásí bývalý výkonný ředitel klubu David Dinda.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV