Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Když si koupil los Milionová trefa s logem Tipsport extraligy, doufal, že vyhraje alespoň padesát korun. Po setření políček si nebyl jistý výsledkem a nechal vše raději překontrolovat obsluhu. „Blahopřeji, vyhrál jste milion,“ dostal šokující odpověď pan Dalibor z Ostravy. Ve hře je dalších šest milionových výher. Neváhejte a kupte si hokejový los!

O tom, jak naloží s milionem, má šťastný výherce jasno. „Něco dám dětem, aby si zajely k moři nebo do Tater. Rád bych také udělal v bytu pár oprav, možná se pustíme do rekonstrukce koupelny. Blíží se mi důchod, zbytek si nechám na stará kolena na přilepšení. Hlavně je důležité se z toho nezbláznit a nerozhazovat,“ zůstává Dalibor nohama na zemi.

A jaká byla jeho bezprostřední reakce, když se dozvěděl, že je z něj milionář? „Já jsem úplně ztuhnul, byl jsem mimo. Paní na pobočce Tipsportu se na mě tak dívala a říkala: „Vy nic neděláte.“ Pak se ptala, jestli to vydržím, že by ji odvezli.“

Hokejový los Milionová trefa si koupil, když si byl vsadit tiket s nerozhodnými výsledky, na které se specializuje. „Viděl jsem nové losy, tak jsem si řekl, že jeden zkusím,“ popisuje tipér z Ostravy. A jak mu vynášejí sázky na remízy? „Někdy to přinese osm set, jindy dvanáct set. Neříkám, že všechno vychází, ale že bych tratil? To ne. Sázím za deset korun, většinou kombinátory. Před třemi roky jsem vyhrál asi 24 tisíc. Hokej hraju zvlášť a fotbal taky. K sobě dávám jen házenou, ragby a basket, ty mají vysoké kurzy,“ popisuje svou strategii.

Kupte si také hokejový los. Ve hře je dalších šest milionových výher!

Losy Milionová trefa jsou v prodeji od začátku ledna. Koupit si je můžete ve všech pobočkách sázkových společností Tipsport a Chance, případně i v pobočkách Tipsportu přímo v arénách při zápasech hokejové Tipsport extraligy.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

tiket

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV