Góly TELH: Jarůškova koupel, šťouch Sýkory či Machovského hrubka

Richard Jarůšek | Foto: Jan Pavlíček, bkboleslav.cz

1. listopadu 2015, 21:54

Ladislav Vácha

To byly štědré gólové hody! Tipsport extraliga ve svém 16. kole znovu potěšila své fanoušky, kterým naservírovala výstavní branky. Podívejte se na naprosto přesnou ránu karlovarského mladíka Martina Osmíka, dokonalou přihrávku Jakuba Klepiše na gól Tomáši Kopeckému, obrovskou chybu brankáře Machovského při rozehrávce, jíž potrestal Dominik Lakatoš, nebo vzorně zakončené samostatné úniky Richarda Jarůška a Petra Sýkory.

Osmík udeřil po krásné střele (KVA – KOM 5:3)

Karlovy Vary se překvapivou výhrou v Třinci nastartovaly k lepším zítřkům a před svými fanoušky si nekompromisně vyšláply i na Brno. Energie poprvé udeřila v 10. minutě, když vstřelil Martin Osmík svou premiérovou branku v extralize. A krásnou! Tomáš Rohan poslal puk na Sebastiana Gorčíka, jenž jemně přiťukl hrací předmět právě Osmíkovi. Devatenáctiletý mladík vypálil příklepem a z okraje pravého kruhu neomylně skóroval k protější tyčce, čímž nedal brankáři Falterovi vůbec žádnou šanci!

Kopecký využil lahůdkovou nabídku (ZLN – TRI 0:3)

Třinec si po hodně bolestivé porážce od Karlových Varů spravil chuť, když přesvědčivě vyloupil led Zlína. Svou výhru přitom pečetil nádhernou trefou, o kterou se postarala posila Tomáš Kopecký. Od modré čáry vypálil David Nosek a kotouč se odrazil od hole bránícího Oldřicha Kotvana odrazil přímo před Jakuba Klepiše. Zkušený útočník už klidně mohl dorážet z dobré pozice, ale moc dobře věděl o volném Tomáši Kopeckém, jenž po chytrém přiťuknutí zametl puk do odkryté brány. Skvělá akce!  

Sýkora postrčil puk k tyčce (PCE – CHM 4:1)

Trápící se Pardubice udělaly radost svým příznivcům, když doma zdolali houževnatý Chomutov. Gólový účet zápasu přitom uzavřeli po dokonalém protiútoku! Gólman Brandon Maxwell rozehrál na Tomáše Rolinka, jenž z obranného pásma nahodil kotouč za olomouckou obranu. Petr Sýkora uháněl na chomutovskou bránu, a i když měl puk daleko od hole, jednou rukou do něj šťouchl. A povedlo se! Kus černé gumy zapadl přesně k pravé tyčce Strmeně.

Lakatoš potrestal velkou chybu (LIB – PLZ 4:5sn)

Plzeň držela na půdě lídra z Liberce nadějný stav 1:1, ale ve 33. minutě se Severočeši dostali do hodně snadného vedení. Gólman Škody Matěj Machovský se vydal za svou bránu a chtěl po zachycení nahozeného puku rozehrát. jenže pod tlakem nechtěně nahrál Dominiku Lakatošovi. Šikovný mladík ve službách Tygrů nelenil, bleskově obkroužil bránu a zasunul hrací předmět k první tyčce. To byla velká chyba strážce plzeňské svatyně!  

Jarůšek excelentně proměnil únik (OLO – MBL 3:6)

Mladá Boleslav naskočila do bitvy s Olomoucí jako z říše snů a už za 35 sekund slavila na Hané první trefu. David Výborný z obranného území hostů narýsoval mazanou žabičku, na níž olomoučtí beci nedosáhli. A to byla voda na mlýn rozjetého Richarda Jarůška, jenž to tváří v tvář brankáři Kondrádovi nemohl udělat lépe. Lišácky naznačil kličku do bekhendu, čímž dokonale vyšachoval maskovanou oporu Kohoutů ze hry, a kotouč si přehodil na forhend, po čemž už dotáhl učebnicový kontr do úspěšného konce ranou do prázdné brány. Špičkové vykoupání brankáře!   

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz