Dívčí trénink s reprezentací tentokrát dorazí do Nového Jičína

Foto: Martin Voltr

Naposledy v říjnu v Náchodě se sešly naděje českého ženského hokeje, aby společně potrénovaly s národním týmem. Hokejový svaz naplánoval další trénink tentokrát na východ České republiky – v neděli 15. ledna 2017 jsou všechny bruslařky i hokejistky od pěti do čtrnácti let srdečně zvány do Nového Jičína!

Sraz na zimním stadionu je naplánován na 9:30, hokejistky během dopoledne čeká jak půlhodinová rozcvička na suchu, tak následně hodina s tréninkovými stanovištěmi na ledě. Po obědě přijde na řadu miniturnaj pro hráčky do dvanácti let a den uzavře například měření rychlosti či bruslení s padákem. Nejen ti rodiče, kteří se svými dětmi ještě na předchozích akcích nebyli, se dozvědí informace o rozvojovém programu ČSLH.

Podívejte se na reportáž z říjnové akce ke Světovému víkendu dívčího hokeje v Náchodě »

Celodenní program bude probíhat souběžně se soustředěním reprezentace do patnácti let. Její trenéři tak mezi mladšími budou vyhlížet, po kom v dalších měsících či letech sáhnout. Ale klidně i dřív. Vždyť v Náchodě si trojice hokejistek hned potrénovala s národním týmem a dvě vzápětí dostaly nominaci na dvojzápas s Německem!

Akce je určena pro všechna děvčata od 5 do 14 let, bez ohledu na dosažené hokejové zkušenosti či schopnosti. Pokud plánujete do Nového Jičína dorazit, přihlaste se e-mailové adrese vyber15@email.cz. Těšíme se na vás!

Program dívčího dne – neděle 15. ledna, Nový Jičín

09:30 – sraz na zimním stadionu
09:45 – mítink pro rodiče
10:00 – 10:30 – trénink na suchu
10:30 – 11:30 – trénink na ledě
12:30 – 14:00 – miniturnaj pro hráčky U12
14:30 – 15:30 – individuální dovednosti, hry na ledě

Foto: Martin Voltr

Foto: Martin Voltr

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz