Brno rozneslo Spartu a vede! Třinec poprvé prohrál, Energie dál trpí

Foto: Michal Eger, hc-kometa.cz

2. října 2016, 18:01

David Jahoda

Šlágr 9. kola ELH? Ten jasně patřil brněnské Kometě! Ta na svém ledě rozsápala Spartu v poměru 6:2. Díky první prohře Třince v sezoně, který nestačil v nájezdech na Zlín, se navíc dostala do čela tabulky. Piráti po výtečném vstupu do začátku nové extraligové sezony zažívají menší útlum, proti Olomouci zaspali start a prohráli v poměru 1:4. Karlovarská Energie doma nestačila na Litvínov a padla už popáté za sebou. Hradec Králové se doma alespoň částečně zvedl, po nájezdech zdolal Liberec. Pardubice po další ztrátě zůstávají poslední.

Piráti zaspali start, Olomouc veze na Hanou tři body

Chomutov si doma proti Olomouci chtěl vylepšit náladu, jenže hned samotný start utkání napověděl, že scénář bude jiný. Ve třetí minutě využil přesilovku pět na tři tečí Knotek, v šesté minutě překvapil Laca Juraj Mikúš a domácí gólman poprvé v sezoně střídal. Hned zkraje druhého dějství navýšil už na 3:0 pro hosty Laš, ani střídající Strmeň si jistě nedá tuto trefu za rámeček. Díky snížení Piráta Skinnera ale bylo ještě stále o co hrát. Ve třetí periodě ale Mora zásluhou druhého gólu Knotka opět vedla o tři góly, což už bylo pro Piráty téměř neřešitelné. Nic zásadního už se poté nestalo, a Kohouti tak vyhráli jasně 4:1. O všechny góly Hanáků se postaral první útok, Knotek je navíc se šesti góly nejlepším střelcem ligy. Piráti utrpěli třetí prohru v řadě.

Petr Martínek (asistent trenéra Chomutova): „Z naší strany to byl nejhorší výkon v letošní sezoně. Řekneme si v kabině, co budeme chtít hrát a hned ve druhé minutě jdeme oslabení. Následně dostaneme nešťastný gól. Potom už šla psychika hráčů dost dolů a my jsme se poté nezmohli vůbec na nic.“

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Dostali jsme se do vedení 2:0, když jsme využili přesilovku pět na tři a následně padl celkem šťastný gól po střele od mantinelu. Od tohoto momentu se zápas odvíjel. Dokázali jsme odskočit na tři góly a přesto, že Chomutov snížil, tak jsme zvládli přežít dvě velké šance soupeře. Ve třetí třetině už jsme si výhru pohlídali. Jsme rádi za tři body, Chomutov hrál dobře a bylo to těžké vítězství.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC OLOMOUC 1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 27. Skinner (Vondrka, Rutta) – 3. J. Knotek (Vyrůbalík, Ostřížek), 6. J. Mikúš (Vyrůbalík, Houdek), 21. Laš (Vyrůbalík, Konrád), 46. J. Knotek (J. Mikúš).
Rozhodčí: Hodek, Krob – Rozlílek, Kokrment.
Vyloučení: 4:5
Využití: 1:2.
Střely na branku: 30:20.
Diváci: 4012.
Nejlepší hráči: Brett Skinner – Jan Knotek.
Piráti ChomutovJ. Laco (6. Strmeň) – Rutta, Skinner, Flemming, Kudělka, Valach, Dlapa, Mrázek – Skokan, Huml, Vondrka – Kaše, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Račuk, Šťovíček. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný.
HC Olomouc: Konrád – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek, J. Galvas – J. Mikúš, J. Knotek, Laš – Eberle, Ostřížek, Strapáč – Holec, Herman, Burian – Fořt, Matai, Diviš. Trenéři: Venera a Tomajko.

Energie proti Vervě utrpěla pátou prohru za sebou

Litvínovští na ledě předposledních Karlových Varů navázali na výkon proti Vítkovicím, už v první části hýřili aktivitou, díky čemuž si do druhé části odnesli jednobrankové vedení. Verva byla agilnější i nadále, ale byli to Energetici, kteří skórovali, trefil se Vojtěch Tomeček. Litvínovské to ale nesložili, pokračovali v dobré hře a díky Pavelkovi si v 35. minutě vzali vedení zpět. Předloňský mistr potvrdil svůj dobrý výkon třetí brankou, když se na startu třetího dějství šikovnou tečí trefil útočník Černý a Litvínov poprvé v duelu vedl o dvě branky. Karlovarští se s nelichotivým výsledkem snažili ještě něco udělat, ale marně, proto museli skousnout už pátou porážku za sebou. Verva bere opět tři body, obránce Sörvik zapsal tři body.

Mikuláš Antonik (asistent trenéra Karlových Varů): „Z naší strany to nebylo takové, jak jsme si představovali. Pohyb nebyl z naší strany dostatečný, prohrávali jsme osobní souboje ve kterých byl Litvínov silnější, držel nás na mantinelech a nepouštěl do předbrankového prostoru. Důležitý byl rovněž šťastný gól soupeře na 2:1, kdy jsme udělali chybu při střídání, byla tam střela, která se od gólmana odrazila nahoru a kluci byli trošku dezorientovaní. Poslední třetinu jsme zkoušeli snížit, možná se pokusit urvat na bod, ale bohužel už těch pár příležitostí, které jsme si vytvořili, tak jsme nezužitkovali. Vyšli jsme dnes bohužel opět bodově vniveč.“

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): „Musím v prvé řadě pochválit kluky za koncentrovaný, bojovný a zodpovědný výkon, zejména směrem dozadu. Věděli jsme, že Vary jsou velice pohyblivé, rychlé a agresivní mužstvo, čemuž jsme také přizpůsobili taktiku. Myslím, že první dvě třetiny jsme hráli velice dobře dozadu a nepouštěli jsme soupeře do žádných větších akcí, kdy obě branky padly z přesilovek. Hodně nám pomohl poměrně šťastný gól na 2:1. Hra soupeře po vstřelení naší třetí branky již byla vabank, kdy se tam pár šancí objevilo, které však pokryl gólman. Myslím, si, že dnes si po právu odvážíme zasloužené tři body.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC VERVA LITVÍNOV 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 29. V. Tomeček (M. Rohan) – 10. Sörvik (R. Hanzl, J. Černý), 35. T. Pavelka (Lukeš, Sörvik), 44. J. Černý (Sörvik, R. Hanzl).
Rozhodčí: Šír, Mrkva – Lederer, Gebauer.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 25:34.
Diváci: 3147.
Nejlepší hráči: Daniel Sörvik – Martin Kohout.
HC Energie Karlovy VaryZávorka – Harant, Dujsík, Sičák, M. Rohan, Tomáš Dvořák, Benák, Šidlík – T. Rachůnek, Stloukal, Kohout – Mullane, Skuhravý, V. Tomeček – T. Rohan, Matuš, Harkabus – Gríger, Flek. Trenéři: Tlačil a Antonik.
HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Gula, Z. Sklenička, F. Pavlík, Sörvik, T. Pavelka, Kokeš – Lukeš, V. Hübl, Nejezchleb – J. Černý, R. Hanzl, Martynek – Trávníček, Reichel, M. Hořava – Gerhát, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.

Krasojízda Třince končí, neuspěl na ledě oslabeného Zlína

Zlínští se v repríze loňského předkola play off museli obejít bez několika hráčů, proto nastoupili jen se třemi formacemi. V brance byl od začátku Štůrala. Ten se mohl dívat, jak už v první minutě tahá po střele Bukartse puk ze sítě jeho protějšek Hrubec. Ovšem i Oceláři se v úvodní části prosadili, srovnával Kreps. Ve druhé části se skóre měnilo hned třikrát, díky pozdní brance Adamského odcházel Třinec do šaten za vedení 3:2. V 53. minutě ale z nenápadné akce udeřila opět první zlínská formace. S postupem času bylo čím dál víc jasné, že Oceláři podruhé v sezoně ztratí. Vítěze za vyrovnaného stavu prodloužení neurčilo, proto se šlo do nájezdů. Tam se trefil jen Honejsek, čímž se postaral o konec vítězné série Třince, který také ztratil pozici lídra.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): „My jsme věděli, že proti lídrovi tabulky můžeme uspět jedině disciplinovaným výkonem a velkou pracovitostí. Když se podíváte na soupisky, tak je vidět, že kvalita je na straně soupeře. Myslím si, že během celého zápasu jsme to zvládli, štěstí se k nám přiklánělo i odklánělo. Nakonec se k nám přiklonilo, takže jsme brali ten druhý bod, který je velice cenný a jsme za něj rádi.“

René Mucha (asistent trenéra Třince): „První třetinu ovlivnila rychle inkasovaná branka, takže chvíli trvalo než jsme se zase dostali do hry. Myslím, že pak v průběhu dalších deseti minut jsme byli aktivnější a po zásluze jsme vyrovnali. Ve druhé třetině jsme měli pár možností, kdy jsme mohli odskočit na rozdíl dvou branek, ale bohužel se nám to nepodařilo. Přesto jsme po dvou třetinách šli do kabin s vedením o gól. Dalo se čekat, že domácí se budou do brány tlačit víc a víc a bohužel jsme dostali vyrovnávají gól. Dovednostní soutěž dnes vyhráli domácí, takže já jim gratuluji. Poděkovat bych chtěl našim fanouškům, protože jich přijelo hodně a bylo je hodně slyšet.“

PSG ZLÍN – HC OCELÁŘI TŘINEC 4:3 po nájezdech (1:1, 1:2, 1:0  0:0)

Branky a nahrávky: 1. Bukarts (Marušák, P. Holík), 35. Honejsek (Marušák, O. Veselý), 53. P. Holík (Bukarts, Říčka), rozhodující nájezd Honejsek – 15. Kreps (Rákos), 30. Chmielewski (Hrňa, Marosz), 39. Adamský (Polanský, M. Doudera).
Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 32:22.
Diváci: 4136.
Nejlepší hráči: Tomáš Štůrala – Cory Kane.
PSG ZlínŠtůrala – Kotvan, Matějíček, Blaťák, Marušák, Žižka, Bořuta – Říčka, P. Holík, Bukarts – Honejsek, Chytil, O. Veselý – Kubiš, Popelka, J. Ondráček. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, L. Galvas, Nosek – Martin Růžička, Kane, Petružálek – Adamský, Polanský, Irgl – Dravecký, Rákos, Kreps – Chmielewski, Marosz, Hrňa. Trenéři: Kýhos, Mucha a Kopřiva.

Hradec zvládl nájezdy s mistrem, ten potřetí za sebou prohrál

Ambiciózní královéhradecký Mountfield se zatím dost trápí, mírně si však polepšil v domácím utkání proti Liberci. Proti úřadujícímu mistrovi sice Východočeši vedli zásluhou Džerinše, jenže po gólu Jelínka bylo vyrovnáno. Ve druhé třetině Tygři dokonce stav utkání otočili, první branku v sezoně totiž zaznamenal obránce Ševc. Do kabin se však přesto odcházelo znovu za remízového stravu, do Willovy sítě totiž propadla dělovka ze zápěstí Jaroslava Bednáře. Ve třetí třetině ani v prodloužení gól nepadl, proto o vítězi rozhodovaly nájezdy. V nich extra bod navíc pro Mountfield vystřelil zkušený forvard Šimánek, díky němuž Hradec poté, co třikrát v řadě prohrál, zvítězil, Liberec nevyhrál potřetí za sebou. 

Václav Sýkora (trenér Hradce Králové): „Musím celé mužstvo pochválit. Byl to možná první zápas, který jsme dokázali odehrát bez většího herního výpadku, a díky tomu jsme velice silného soupeře porazili. Dosud jsme všechna utkání měli těsná, bohužel jsme jich spoustu prohráli, buď v prodloužení, nebo na penalty. Dneska jsme to konečně poprvé přetlačili na svoji stranu a povedlo se nám vyhrát. Znovu bych chtěl zdůraznit, že tým pracoval po celých šedesát pět minut, a myslím, že vítězství jsme si zasloužili.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Nebylo to ani z jedné strany úplně učesané utkání. Chtěli jsme hrát aktivně na kotouči a víc se prosazovat v útočném pásmu. Jenže tam jsme se drželi málo a hra na kotouči se nám nedařila. I když jsme zápas odmakali, tak nejsme efektivní, šikovní a nejsme ani šťastní v zakončení. Myslím, že po tom průběhu si ani víc než bod nezasloužíme. Musíme pracovat na tom, abychom dostávali ještě méně gólů než dva.“

MOUNTFIELD HK – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 3:2 po nájezdech (1:1, 1:1, 0:0  0:0)

Branky a nahrávky: 12. Džerinš (Červený, Jarůšek), 37. Bednář (Dej), rozhodující nájezd Šimánek – 14. Jelínek (Svačina, R. Šimek), 26. Ševc (Lakatoš, Jelínek).
Rozhodčí: Polák, Pražák – Lhotský, Zíka.
Vyloučení: 9:10, navíc Lakatoš (Liberec) 10 min.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 32:20.
Diváci: 4678.
Nejlepší hráči: Jaroslav Bednář – Petr Jelínek.
Mountfield HKRybár – Pláněk, Vydarený, Štajnoch, Gregorc, Pavlas, Dietz, Čáp – Jarůšek, Džerinš, Červený – Bednář, Kukumberg, Dej – Köhler, Potulny, Šimánek – Nedvídek, T. Knotek, Pavlík. Trenér: Václav Sýkora. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.
Bílí Tygři Liberec: Will – R. Šimek, Ševc, Vitásek, Derner, Mojžíš, Pyrochta – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Lakatoš, Jelínek, L. Krenželok – J. Stránský, Bližňák, Bartovič – Vantuch, J. Mikyska, D. Špaček – Hrabík. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Kometa rozdrtila Spartu, těžila z výborných vstupů

Brno vs. Praha. Tento souboj se hrál v Brně hned dvakrát, jak na fotbalovém, tak zimním stadionu. Zatímco na trávníku se celky rozešly nerozhodně, na ledě slaví Kometa. Ta se do Sparty pustila už v páté minutě, kdy přesně pálil Erat, před první sirénou pak zásluhou zadáka Němce byl stav 2:0 pro domácí. Po krásné souhře na startu druhého dějství navýšil náskok Brna mladík Nečas. Sparta však góly Pecha a Černocha snížila na rozdíl jedné branky, klid a dvougólový náskok Brnu ale vrátil Vojtěch Němec. Kometa pak vytěžila z dalšího výtečného vstupu do třetiny, podruhé v duelu se trefil Erat. Brněnský náskok pak ještě o jeden gól navýšil během oslabení v duelu čtyřbodový Kvapil, nový lídr bodování TELH. Brno tak jasně ovládlo šlágr kola, jako první tým letos vstřelilo 40 gólů a díky zaváhání Třince se dostala do čela.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): „Měli jsme výborný vstup do utkání, ve druhé třetině jsme dali třetí gól a přišla obrovská euforie. Pak jsme začali se Spartou závodit a to jsme nechtěli. Oni mají svou kvalitu. Naštěstí se nám povedl vstup do třetí třetiny, chtěli jsme hrát dál aktivně i po gólu na 5:2 a pohlídat si utkání. Chtěl bych poděkovat hráčům za skvělý výkon a divákům za famózní atmosféru.“

Jiří Kalous (trenér Sparty): „Musím poblahopřát domácím k vynikajícímu výkonu. Hráli aktivně, nutili nás k chybám a dokázali je využít. My jsme měli nějaké dobré pasáže a šance, ale pochytal je domácí gólman. Celkově byl domácí tým lepší a zaslouženě vyhrál. Honza Švrček odjel do nemocnice, vůbec o sobě nevěděl, čekáme na další zprávy.“

HC KOMETA BRNO – HC SPARTA PRAHA 6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Branky a nahrávky: 5. M. Erat (M. Kvapil, O. Němec), 20. O. Němec (M. Kvapil, Štencel), 21. Nečas (M. Erat), 37. V. Němec (M. Kvapil), 41. M. Erat (O. Němec), 55. M. Kvapil – 27. Pech (Safin, Nedomlel), 34. Černoch.
Rozhodčí: Hribik, Čech – Flégl, Polonyi.
Vyloučení: 3:5.
Využití: 1:1.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 28:28.
Diváci: 7700 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Marek Kvapil – Lukáš Pech.
HC Kometa BrnoVejmelka – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – J. Káňa, Čermák, Dočekal – Dvořák, Hruška, Dostálek. Trenéři: Zábranský, Pešout a Pokorný.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Nedomlel, Eminger, Mikuš, Hrbas, Gernát, Švrček, Barinka, Kalina – Ružička, Cingel, Forman – Černoch, J. Hlinka, Ihnačák – Kumstát, Pech, Safin – Komárek, Kudrna, O. Procházka. Trenéři: Kalous, Moták a Veber.

Boleslav znovu zapsala výhru, Dynamo další body nepřidalo

Navázat na zlepšené výkony a pokusit se opustit chvost tabulky, s takovým cílem odjížděly Pardubice do Mladé Boleslavi. Jenže od začátku musely tušit, že je nečeká lehká mise, a to se potvrdilo již v první části, po níž Bruslaři vedli díky trefám Orsavy a Látala 2:0. Skóre se dlouho neměnilo, Mladoboleslavští si své vedení v klidu hlídali. Přece jenom ale došlo k zápletce, jenže bylo to to jediné, co Pardubice stihly. Gólem staronové posily Redenbacha sice vymazaly nulu na svém střeleckém kontě, ovšem druhou branku se Dynamu vstřelit nepodařilo. Klub z města automobilů tak zapsal čtvrtou výhru za sebou, Východočeši zůstali bez bodu a se třemi body jsou stále na poslední příčce.

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Podali jsme velmi slušný výkon, tři body nad Pardubicemi vždycky potěší. Věděli jsme, že soupeř má velice kvalitní přesilové hry. Na to jsme se zaměřili, každý trenér je spokojený, když hráči splní, co si řekneme. Zaslouží absolutorium, i ve třech jsme oslabení přežili. Konec utkání byl trošku komplikovanější, ztížili jsme si to nešťastným vyhozením našeho brankáře. Naštěstí pak už od soupeře nebyla žádná vyložená šance. Závěr nabídl nervóznější průběh, ale myslím, že to bylo v rámci utkání. Jak to má být.“

Pavel Rohlík (trenér Pardubic): „Věděli jsme, že Mladá Boleslav má aktuálně dobrou formu, vyhrála tři utkání za sebou. Bylo jasné, že to bude těžký boj, že se musíme dostávat přes aktivní hru soupeře. Zápas ovlivnilo, že jsme dostali trošku nešťastný první gól, pak následovala penalta. Snažili jsme se kluky nabádat, abychom roztáhli hru a prosadili se přes jejich val. Ale Boleslav to udržela až do naší branky, kterou jsme dali při power play. V závěru jsme byli zbytečně podráždění a měli hodně vyloučených. To jsme hráčům vyčetli a ještě v pondělí si to rozebereme. Chyba na naší straně. Dali jsme branku ze hry v pět na pět, přestáli jsme spoustu oslabení, ale nebylo tam žádné přečíslení. Myslím, že Boleslav byla schopná od stavu 2:0 zápas kontrolovat.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC DYNAMO PARDUBICE 2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
Branky a nahrávky: 6. Orsava (Žejdl, Kučný), 12. Látal z trest. střílení – 58. Redenbach.
Rozhodčí: Pešina, Souček – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 6:10.
Bez využití.
Střely na branku: 31:19.
Diváci: 3887.
Nejlepší hráči:  Martin Látal – Tomáš Rolinek.
BK Mladá BoleslavLukáš – Stříteský, T. Voráček, Hanzlík, Kurka, Kučný, Pastor – Hyka, Musil, Lenc – Pacovský, Klepiš, Pabiška – Orsava, Vampola, Žejdl – Látal, Urban, Jonák.. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Ščotka, Schaus, Ovčačík, Leduc, Havlík, Bokroš, Nedbal – Klimenta, Redenbach, P. Sýkora – Rolinek, Tomášek, Mallet – Hubáček, Nahodil, Bárta – Rapáč, T. Kaut, M. Kaut. Trenéři: Mikeska, Rohlík a Beran.

Tabulka Tipsport extraligy po neúplném 9. kole

 
Tým
ZVVPPPPSkóreBody
1.
HC Kometa Brno
9 7 1 1 0 40:17 24
2.
HC Oceláři Třinec
9 7 1 1 0 32:12 24
3.
BK Mladá Boleslav
9 5 1 1 2 29:26 18
4.
Piráti Chomutov
9 4 2 1 2 30:30 17
5.
HC Olomouc
9 4 2 0 3 22:18 16
6.
HC Sparta Praha
9 4 0 3 2 26:27 15
7.
HC VERVA Litvínov
9 3 2 0 4 22:26 13
8.
Bílí Tygři Liberec
8 3 0 3 2 19:20 12
9.
Mountfield HK
9 2 1 3 3 29:25 11
10.
HC VÍTKOVICE RIDERA
8 1 3 0 4 14:18 9
11.
PSG Zlín
7 2 1 0 4 21:23 8
12.
HC Škoda Plzeň
8 1 1 1 5 22:29 6
13.
HC Energie Karlovy Vary
9 1 0 1 7 13:35 4
14.
HC Dynamo Pardubice
8 0 1 1 6 20:33 3

Další program Tipsport extraligy

Úterý 4. října – předehrávka 10. kola:

18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Energie Karlovy Vary

Pátek 7.10 – 10. kolo:

17:00 HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno
17:30 HC Škoda Plzeň – HC VERVA Litvínov
17:30 Piráti Chomutov – PSG Zlín
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 HC Olomouc – Mountfield HK
18:00 HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav

Neděle 9.10 – 11. kolo:

15:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň
17:00 PSG Zlín – HC Olomouc
17:00 Mountfield HK – HC Oceláři Třinec 
17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Dynamo Pardubice
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Sparta Praha
17:30 BK Mladá Boleslav – Piráti Chomutov 
18:20 HC Kometa Brno – Bílí Tygři Liberec (ČT sport)

Utkání 6. kola Pardubice – Zlín bude dohráno v úterý 11. října od 18:00.
Utkání 7. kola Zlín – Liberec bude dohráno v úterý 22. listopadu od 17:30.
Utkání 9. kola Vítkovice – Plzeň bude dohráno v úterý 18. října od 17:00.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz