ANKETA: Týmem prosince je Poruba, zvolte hráče a trenéra měsíce

Hokej.cz zařadil do All-Star týmu za prosinec Daniela Dolejše, Šimona Jenáčka, Daniela Kowalczyka, Martina Dočekala, Edgarse Kuldu a Tomáše Vracovského. Fanouškovské hlasování o nejlepším hráči měsíce skončí ve středu 3. ledna ve 14:00.

Tým měsíce – HC RT TORAX Poruba

Poruba pokračuje v dominanci a je podruhé za sebou týmem měsíce. Nejde jinak: vždyť z 21 možných bodů jich získala osmnáct. Vyhrála například v Třebíči i na Vsetíně, venku proti Zlínu dokonce udržela čisté konto.

ANKETA: Hráč a trenér měsíce

Prosinec 2023

1358 hlasů
1160 hlasů

Sestava měsíce podle Hokej.cz

Daniel DOLEJŠ (G, HC RT TORAX Poruba)
V pěti startech dohromady inkasoval jen sedmkrát, například proti Zlínu předvedl 37 zákroků a vychytal čisté konto. Celkově měl v prosinci fantastickou 95,93% úspěšnost zákroků.

Šimon JENÁČEK (O, VHK ROBE Vsetín)
Šimon Jenáček během prosince vyletěl mezi čtyři nejproduktivnější obránce v Chance lize: v sedmi prosincových zápasech si vylepšil statistiky o gól a šest asistencí.

Daniel KOWALCZYK (O, HC Frýdek-Místek)
Pět gólů za jeden měsíc! Taková porce nebývá u obránců zvykem. Daniel Kowalczyk se s tím nepáral. Frýdek-Místek přitom v prosinci až tak produktivní nebyl – Kowalczyk vstřelil pět z jeho celkových patnácti branek.

Martin DOČEKAL (Ú, SK Horácká Slavia Třebíč)
Mezitím, co stíhal pomáhat v extralize Vítkovicícím, řádil také o patro níž: v prosinci vsítil pět branek a u dalších sedmi asistoval. To vše v sedmi utkáních.

Edgars KULDA (Ú, HC Slavia Praha)
Slavia se v prosinci zvedla, vyhrála čtyři ze sedmi klání. Výrazný podíl na týmovém vzepětí má právě Kulda, jenž dal šest gólů a na čtyři přihrál.

Tomáš VRACOVSKÝ (Ú, HC Baník Sokolov)
Skóroval v pěti ze sedmi prosincových utkání a po nepovedeném listopadu pomohl dostat Baník zpátky na vítěznou vlnu. K tomu se jen v jediném zápase v kolonce +/- dostal do minusu.

Trenér měsíce

O vítězi rozhodnou přímo čtenáři Hokej.cz, a to ze tří trenérů nominovaných redakcí: za měsíc prosinec jsme vybrali Tomáše Marišku (Sokolov), Jiřího Režnara (Poruba) a Jana Šťastného (Kolín).

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz